19 C
Sundsvall
onsdag, juni 12, 2024

Redaktionen

Välkommen till redaktionen på MotorsportMagasinet!

Vi är ett gäng motorintresserade människor som tidigare arbetat med rapportering om motorsport i olika sammanhang och organisationer. Från och med säsongen 2021 satsar vi hårt på att bygga en plattform där vi kan dela med oss av nyheter om alla sportgrenar som ryms i det vi kallar svensk bilsport.

Om du finns ute i svensk bilsport kommer du att se oss och våra samarbetande fotografer, skribenter och filmare, ute på motorbanorna runt om i Sverige.

Henrik Andersson

Skribent, fotograf

Motorsport junkie som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Dennis Flink

Skribent, fotograf

Fotograf med Motala som bas och Mantorp Park som hemmabana. Följt svensk drifting under några år, men även fotograferat racing, rally och dragracing.

Christer Hägglund

Skribent, fotograf

Under åren 2017-2020 arbetat med att rapportera om drifting i ord och bild, men som nu gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Mattias Laago

Filmare, fotograf, skribent

Började film-karriären inom rally 2004. Vände in mot Drifting på allvar 2015. Utgår från Tranås. Hemmabanan är Mantorp Park, men har inget emot att åka långt för att göra film, även långt utanför Sveriges gränser. Är även co-driver i rally.

Ann-Sofie Nilsson

Filmare, social mediestrateg

Intresset för motorsport kommer från en uppväxt i rallyskogen i Småland.. Har filmat och fotat drifting sedan 2018.

Göran Röjhagen

Fotograf

Fotograf som varit aktiv inom motorsport i många år, fotograferat STCC, V8 Thunder Cars och drifting sedan sporten kom till Sverige.

Robban Strandberg

Skribent, fotograf

Uppvuxen i en rallyfamilj och med en karriär som elitcyklist bakom sig, står Robban stadigt vid banorna med kameran i hand. Utgår ifrån Sundsvall och har Mittsverigebanan och Sundsvall Raceway som hemmabanor.

Oscar Malmlund

Skribent, fotograf

Motorsportfotograf som gärna fotograferar drifting, racing, timeattack och mycket annat. Jobbar också mycket med porträttbilder. Utgår ifrån Kävlinge.

Erika Näsberg

Skribent, fotograf

Motorsportfotograf med erfarenhet från bland annat skotercross, watercross, drifting och folkrace, där även tävlingslicens finns. Utgår ifrån Sundsvall.

Chris Adolfsson

Skribent, fotograf

Den som trivs bästa i lera och sand av oss. Fotograferar gärna Formula Offroad och liknande, men brinner även för racing och dragracing. Utgår ifrån Strängnäs.

Henrik Lindberg

Skribent, fotograf

Korv med bröd, dragracing och speedway är tre av Henriks största passioner. Kjula Dragway är ett andra hem, men även en del andra motorbanor i Mälarregionen får besök av denna rutinerade fotograf. Henrik utgår ifrån Västerås.

Bolaget

Motorsportmagasinets verksamhet bedrivs i ett bolag som heter Powerslide Media AB, med organisationsnummer 559317-5416. Dessutom finns en bifirma som heter Motorsportmagasinet Sverige. Vi innehar registrering för moms och är godkända för F-skatt.