10.5 C
Sundsvall
tisdag, juni 15, 2021

Redaktionen

Välkommen till redaktionen på MotorsportMagasinet!

Vi är ett gäng motorintresserade människor som tidigare arbetat med rapportering om motorsport i olika sammanhang och organisationer. Nu satsar vi hårt på att bygga en plattform där vi kan dela med oss av nyheter om alla sportgrenar som ryms i det vi kallar svensk bilsport.

Med början säsongen 2021 så kommer du att se oss och våra samarbetande fotografer, skribenter och filmare, ute på motorbarnorna runt om i Sverige. Vi har precis kört igång och om det är tunt med nyheter om någon sportgren så kommer det att komma in fler inom kort.

Henrik Andersson

Skribent, Fotograf

Motorsport junkie som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Dennis Flink

Fotograf

Fotograf med Motala som bas och Mantorp Park som hemmabana. Följt svensk drifting under några år, men även fotograferat racing, rally och dragracing.

Christer Hägglund

Skribent, fotograf

Under åren 2017-2020 arbetat med att rapportera om drifting i ord och bild, men som nu gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Mattias Laago

Filmare, fotograf, skribent

Började film-karriären inom rally 2004. Vände in mot Drifting på allvar 2015. Utgår från Tranås. Hemmabanan är Mantorp Park, men har inget emot att åka långt för att göra film, även långt utanför Sveriges gränser. Är även co-driver i rally.

Ann-Sofie Nilsson

Filmare

Intresset för motorsport kommer från en uppväxt i rallyskogen i Småland.. Har filmat och fotat drifting sedan 2018.

Göran Röjhagen

Fotograf

Fotograf som varit aktiv inom motorsport i många år, fotograferat STCC, V8 Thunder Cars och drifting sedan sporten kom till Sverige.

Robban Strandberg

Skribent, fotograf

Fotograf och skribent. Född i en rallyfamilj, uppväxt på rallycross- och backtävlingar, vandrat vidare till allt som har med asfalt och 4 hjul att göra. Utgår från Sundsvall med Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabas.

Erika Näsberg

Skribent, fotograf

Motorsportfotograf med erfarenhet från bland annat skotercross, watercross, drifting och folkrace, där även tävlingslicens finns. Utgår ifrån Sundsvall.

Oscar Malmlund

Fotograf

Motorsportfotograf som gärna fotograferar drifting, racing, timeattack och mycket annat. Jobbar också mycket med porträttbilder. Utgår ifrån Kävlinge.