Redaktionen2

Välkommen till redaktionen på Motorsport Magasinet! Vi är ett gäng motorintresserade människor som tidigare arbetat med rapportering om motorsport i olika sammanhang och organisationer. Nu satsar vi hårt på att bygga en plattform där vi kan dela med oss av nyheter om alla sportgrenar som ryms i det vi kallar svensk bilsport.

Med början säsongen 2021 så kommer du att se oss och våra samarbetande fotografer, skribenter och filmare, ute på motorbarnorna runt om i Sverige. Vi har precis kört igång och om det är tunt med nyheter om någon sportgren så kommer det att komma in fler inom kort.

Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Innehar presskort och Svenska Bilsportförbundets Medialegitimation.

Kontakt:
christer snabela motorsportmagasinet.se
Henrik Andersson
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Kontakt:
henrik snabela motorsportmagasinet.se
Robban Strandberg
Fotograf och skribent. Född i en rallyfamilj, uppväxt på rallycross- och backtävlingar, vandrat vidare till allt som har med asfalt och 4 hjul att göra. Har fotat motorsport sedan slutet av 90-talet. Utgår från den underbara punkstaden Sundsvall med Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabas. Älskar allt som har med drifting, trackdays och små rappa bilar att göra.

Kontakt:
robban snabela motorsportmagasinet.se
Göran Röjhagen
Fotograf och skribent

Kontakt:
goran snabela motorsportmagasinet.se
Dennis Flink
Fotograf

Kontakt:
dennis snabela motorsportmagasinet.se
Mattias Laago
Filmare, fotograf och skribent

Kontakt:
mattias snabela motorsportmagasinet.se
Ann-Sofie Nilsson
Filmare