14 C
Sundsvall
torsdag, juli 11, 2024

20. Shakedowns, nyheter och intervjuer

Iklädda munkkåpo och med varsin stav i handen drar vi ut för att söka spåren av den heliga Valborg. Resorna går till platser som Mantorp Park, Malmby och Sundsvall Raceway och frågorna vi vill ha svar på är varför en engelsk prinsessa som flyttade till Tyskland och dog där år 779 innebär att vi eldar och super på sista april drygt 1200 år senare.

I det här avsnittet går vi igenom läget just nu, med inställda Gatebilfestivaler och en hel del annat. DriftZone har funnits med på alla evenemang som genomförts hittills och vi pratar om vilka som byggt nytt och vilka som uppdaterat befintliga byggen i vinter. Vi har intervjuer med förare och rapporter från Mantorp Park, DriftBash och Sundsvall Raceway.

Och var finns Kim Jong-Un?

Medverkande: Herman Jansson, Jesper Stjärnsten, Joacim Söderlund, Johan Andersson, Johan Östberg, John Martinsson och Mattias Laago

Intervjuare: Christer Hägglund

Programledare: Henrik Andersson, Robban Strandberg och Christer Hägglund

Slutmix och ljudsättning: Robban Strandberg

Omslagsfoto:Christer Hägglund

Support till showen http://supporter.acast.com/driftpodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna