15 C
Sundsvall
onsdag, september 6, 2023

7. Julspecial

Då var det dags, julklappar ska slås in, granen har blivit klädd och det stökas runt i husen. Allt för att förbereda högtiderna nu i slutet av året. Så vi släpper ett Julavsnitt som ni kan njuta av så allt slit blir lite lättare.

I produktionen medverkade: Henrik Andersson och Christer Hägglund som programledare, Robban Strandberg som ljudtekniker.

I klippet om Svenska Driftingljud har vi använt följande klipp från Freesound: brasan av Damien Devaux, licensierad under CC BY 3.0, bjällran och musiken av Robinhood76, licensierad under CC BY-NC 3.0 och motorn som inte startar som är Public Domain.

Ljuden av Toyota 2JZ (Andreas Lilja), Mercedes M104 (Mårten Stångberg), Chevrolet LSX (Emil Vikman) och BMW M50 (Jimmy Gustafsson) är inspelade av Mattias Laago, Laago’s Drifting, Rally Videos

Vi finns på Acast, Spotify, Itunes, Pocket Cast – så följ oss gärna där, eller lyssna direkt från webbsidan.

Ha en riktigt god hjul och ett gott nytt år – önskar vi alla, Er alla!

Support till showen http://supporter.acast.com/driftpodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna