18 C
Sundsvall
fredag, september 1, 2023

Custom Motorshow har öppnat

Nu kan vi säga att säsongen har startat. Custom Motorshow i Elmia är det traditionsenliga startskottet. Man kan klart tänka sig att många har haft bristfällig sömn och matintag de senaste veckorna, men mycket av det är glömt när publiken väller in i hallarna och mobiltelefonerna plockas upp för att föreviga ens kreation.

Elmia

En riktigt snygg Nissan S15 står i en av hallarna. Det är Fredrik Lövgrens snygga bygge med imponerande puts!

Elmia

I hall X återfinns en hel del fina stancebyggen där mycket fokus läggs på puts och fitment. En bil med klara motorsportrötter är denna Mercedes 190E 2,5 Evo2. Bilmodellen var mycket framgångsrik i den tyska standardvagnsserien DTM.

Elmia

När vi är i standardvagnskrokarna. STCC tar i år klivet över till att bli 100% elektriskt. Ett intressant kliv som verkligen utmanar normerna inom motorsporten.

Elmia

I Homeworx monter hittade vi Pontus Hartmans E92:a. Denna har teamat gjort iordning inför säsongen parallellt med teamets E46.

Elmia

Vissa bilar tog lite längre tid att artbestämma. Detta är Mika Paloosaris Nissan Pulsar med S15-front. Det var inte det första vi gissade på.

Från MotorsportMagasinet så har vi en gäng på plats. Mycket fokus kommer läggas på Påsksladden som nu har inlett sina träningar.

Text: Mattias Laago
Foto: Ann-Sofie Nilsson

Mattias Laago
Mattias Laago
Videograf och skribent som varit aktiv inom motorsporten sedan 2004. Brinner för att förmedla känslan från eventen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna