-7 C
Sundsvall
onsdag, april 3, 2024

Grahn kör Gatebil Drift Series

I en intervju i Driftpodden avslöjade Jönköpingsföraren Jocke Grahn en kommande satsning på Gatebil Drift Series.

Jocke Grahn under en SM-deltävling 2018, i en chase bakom Kim Fors.

Efter en rejälv SM-satsning 2018, som resulterade i en bronspokal i hård konkurrens, valde Grahn att ta ett mellanår 2019. 2020 blev som bekant ett mellanår för oss alla, och innebar ingen körning för Grahn. Vi är alla vana vid att se honom i den Volvo 245:a med BMW M50-motor som han nu kört i några år, men under den här mellantiden har ett nytt bygge påbörjats i form av en Nissan S14.

Det är dock, till mångas lycka, i Volvon som Grahn kommer att utmana resten av den nordiska eliten i sin satsning i Gatebil Drift Series. När detta skrivs är pandemiläget fortfarande osäkert, men om den ursprungliga planen håller är det premiär för serien den 28-30 maj på Vålerbanen i Norge.

Då hoppas vi att Jocke Grahn och ett helt koppel andra svenskar står på startlinjen, taggade att fightas mot norrmän och övriga nordiska förare!

Text: Christer Hägglund
Foto: Christer Hägglund

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna