16 C
Sundsvall
onsdag, juni 12, 2024

Indy Lights-säsongen livestreamas på linuslundqvistracing.se

Linus jakt på Indy Lights-titeln kommer att livestreamas i sin helhet på www.linuslundqvistracing.se den kommande säsongen.

Siten kommer att tillhandahålla den officiella Road to Indy-streamen genom en dedikerad eventportal, där alla träningar, kval och race kommer att direktsändas. 

Alla pass går att se i Sverige.

– Det är grymt att vi får chansen att streama årets säsong på min egen hemsida, kommenterar Linus. Det gör det lite enklare och ännu mer tillgängligt för alla som vill följa mig och mästerskapet under 2021. Jag är otroligt taggad inför den här utmaningen i Indy Lights och jag tror att vi kommer bjuda på en bra show. Välkommen in och titta!

Streaming kommer också att finnas på mästerskapets officiella hemsida, www.indylights.com, samt på RoadToIndy.TV och i Road to Indy TV-appen. Streamen är dock inte tillgänglig i USA, där tävlingarna istället sänds på Peacock Premium.

Road to Indy-paketet, vari Indy Lights är den högsta klassen, blev 2016 den första amerikanska racingplattformen med en egen on-demand-kanal på Apple TV, Amazon Fire och Roku.

Årets Indy Lights-säsong inleds om tre veckor, den 16-18 april, på Barber Motorsports Park i Alabama. Linus kommer då att göra sin debut i den INDYCAR-supportande karriärklassen, dit han avancerar efter fjolårets eftertryckliga mästartitel i Formula Regional Americas.  

Text & Foto: linuslundqvistracing.se

Robban Strandberg
Robban Strandberghttps://motorsportmagasinet.se/
Fotograf och skribent som började i rallyskogarna och har arbetat mig in på banorna. Fotar primärt Drifting och Racing men försöker hinna med lite Backe och Dragracing..

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna