-7 C
Sundsvall
onsdag, april 3, 2024

Klart för Gatebil Swedish Drift Championship, deltävling 2!

Bilarna är lastade, imorgon styr vi kosan mot Sundsvall Raceway där vi kommer att rapportera på många olika sätt.

Totalt blir vi sex personer från Motorsportmagasinet som kommer till tävlingen, och vi kommer som sagt att rapportera i många olika former.

Video:
Mattias Laago och Ann-Sofie Nilsson kommer att arbeta med vårt videomaterial som presenteras på Facebook, Instagram och efter helgen i ett avsnitt av vårt videomagasin.

Text:
Henrik Andersson och Christer Hägglund kommer att skriva artiklarna där vi ger er kvalresultat, tävlingsresultat, kommentarer och reflektioner.

Bild:
Stillbildsfotografer är i huvudsak Dennis Flink och Robban Strandberg, som kommer att leverera bilder till våra artiklar och till våra sociala mediekanaler. Både Henrik och Christer kommer förutom skrivandet att hjälpa till med bilder.

Podcast:
Minst ett avsnitt av podcasten Driftpodden ska vi hinna med under helgen. Om Gud vill och grejerna håller, som min mor brukar säga, så kan det bli en livesänd inspelning som i så fall går ut på vår Facebook-sida. Men det hänger lite på mobiluppkoppling som alla som besökt Sundsvall Raceway vet att det kan vara knepigt med.

Vi samarbetar i vanlig ordning tätt med tävlingsorganisationen och arrangörsklubben för att kunna ge er senaste nytt!

Förutom vår rapportering kommer det att genom SLC-TV:s försorg bli livestream från topp 16 i Semi-pro och Pro under söndagens eliminering, från ca kl 13.00.

Text: Christer Hägglund
Foto: Robban Strandberg

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna