-7 C
Sundsvall
onsdag, april 3, 2024

Lewis Hamilton har skrivit nytt vasst kontrakt

Lewis Hamilton gick ut tidigare att han ville få klart nytt kontrakt med Mercedes, ju tidigare desto bättre hette det då. I lördags så nåddes vi av nyheten av förlängningen av kontraktet.

Lewis Hamilton, foto: Mercedes AMG Petronas

Det har ju tisslats och tasslats en hel del kring Lewis och Bottas under säsongen, och vad vi befar så kommer det att bli förändringar. Men vilka förändringar vet vi inte i dagsläget.

Dock så är det numera klart att Lewis Hamilton har skrivit på nytt kontrakt. Kontraktet löper på 2 år och är värt en nätt summa på en halv miljard. En annan intressant sak som nu har börjat cirkulera kring Lewis, är att han antyder till att eventuellt söka sig efter annat att pyssla med, efter detta två åriga kontrakt.

Lewis sade ”När jag är 38 kommer någon gång den där punkten då jag kanske är redo att göra någonting annat”, säger Hamilton enligt motorsporttotal.com.

”Jag gör ingenting halvhjärtat, att köra på 70-80 procent och låta saker och ting löpa är inte min grej. Det finns de som klarar det, men jag är här av en anledning. Jag vill vinna. När jag kommer till den punkten att jag inte vill investera den tid, energi och det som krävs för att nå framgång är det dags att lägga av.” Avslutade Lewis till motorsporttotal.com

Vad som återstår är rykterna som innefattar Bottas, kommer han att ersättas? vem kommer isåfall att ta hans plats?

Han körde mycket bra och genomförde ett jämnt och bra lopp. Det var mycket positivt och det är det här som stallchefen Toto Wolff vill se. Kontinuitet i körningen. Det ska inte gå upp och ner, utan de vill ha stabilitet, och de senaste loppen har varit bra på den fronten.

Med tanke på kontraktsläget, så var det utan tvekan en bra insats. Ryktet pekar mot att det står mellan Bottas och George Russell. Bottas vet att han måste prestera, och om jag hade varit Toto Wolff, då hade jag satt en liten stjärna i Valtteris bok.

Text: Henrik Andersson
Bild: Mercedes AMG Petronas

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna