16 C
Sundsvall
måndag, juli 1, 2024

Mantorp Park tar över Gymkhana Drift i Östersund

Nu är det klart att Mantorp Park fått förtroendet, att ta över ett av Sveriges häftigaste event – Gymkhana Drift i Östersund!

Detta är jättetrevliga nyheter, Mantorp Park har stor erfarenhet med att arrangera event av denna storlek. Tyvärr så blir det inget i år, då pandemin fortfarande gör det osäkert. Men i augusti 2022 så räknar man med att dra till Östersund och köra eventet.

I en pressrelase från gänget som skapat eventet, så sade dem såhär:
– Sedan 2015 när Gymkhana Drift såg ljuset för första gången har vi alla förundrats över det intresse och spridning varumärket fått världen över. Vi känner idag en enorm tacksamhet till alla som uppmärksammat eventet, och framför allt till alla som gjort det möjligt. Utan alla tiotusentals fantastiska besökare, deltagare, Östersunds kommun, sponsorer, medhjälpare samt nära och kära hade Gymkhana Drift aldrig blivit till vad det är idag, och för det vill vi innerligt tacka er alla.

Tobbe Hising, Fredrik Sjöqvist, Max Lundgren och Olle Olsson.
Foto: Gymkhana Drift

Mantorp Park tar alltså över rodret, framtiden kunde inte se ljusare ut när vi nu stolt kan presentera nya ledningen för Gymkhana Drift med Max Lundgren och Fredrik Sjöqvist i spetsen från Mantorp Park, som precis förvärvat varumärke och verksamhet. Mantorp Park organisationen är en av de ledande aktörerna i vårt land inom bilsport, och driver idag några av Europas största motorsportevent tillsammans med sina medarbetare. Detta medför också en stor potential för utveckling, och i framtiden kommer det presenteras mycket spännande saker från deras sida.

Det är också extra trevlig att Mantorp Park väljer att fortsättningsvis hålla evenemanget i Östersund.

Text: Henrik Andersson
Bild från 2021: Gymkhana Drift
Bild från 2019: Robban Strandberg

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna