16 C
Sundsvall
torsdag, juli 4, 2024

Andreas Johansson: “Vi är sjukt taggade på att få köra igen”

Andreas Kom till Mantorp Park med ett öppet sinne, deltävlingen gick väldigt bra. Teamet fick allt att lira och resultatet blev därefter.

Andreas åkte ifrån Mantorp Park, med en fin vinst i Riksmästerskapet. Det såg ut som att allt lirade bra och körningen såg ut att vara stabil. Det ska bli intressant att följa Andreas under säsongen. Vi tog kontakt med Andreas och ställde lite frågor.

Nu när det har gått ett tag, hur kändes första tävlingen på Mantorp?
– Tävling på Mantorp var mycket trevlig. Tyckte bansträckningen var riktigt rolig, och hela evenemanget flöt på riktigt bra. Känslan är att denna säsong kommer spännande och fartfylld.

Har du gjort något med bilen i garaget?
– Självklart har man varit ute i garaget och pillat efter Mantorp. Det mesta har endast varit lite service så som oljebyten, kopplingsbyte och byt hjullager runtom.

Andra förändringar gjorda inför deltävling 2?
– Nej inget speciellt förutom att Micke på Svenskprestanda har ändrat lite med sprutet så allt flyter på lite bättre.

Hur är tankarna/känslan inför deltävlingen i Sundsvall?
– Vi är sjukt taggade på att få köra igen. Jag är lite små nervös för de ryktas att de är väldigt mycket betongsuggor där. Tur man har plats runt hela bilen iallafall.

Favoritbana i sverige?
– Har faktiskt inte kört på så många olika banor, men favoriten är nog Mantorp park eller Gröndal.

Vad vill du helst köra: Teknisk bana eller högfartsbana?
– Jag och min bil gillar ju fart så jag föredrar högfartsbana helt klart, men de kanske blir ändring på de efter Sundsvall.

Vi tackar Andreas Johansson för pratstunden, och vi önskar han lycka till under resten säsongen. Vi pratade med Andreas efter tävlingen, se denna artikel.

Text: Henrik Andersson
Bild: Dennis Flink

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna