19 C
Sundsvall
torsdag, september 7, 2023

Dags för final i Timeattacknu.se virtuella serie.

Ikväll (Onsdag den 25 maj) så kör Timeattacknu.se sin final i vårens virtuella serie, missa inte finalen!

Som sagt, ikväll är det dags för deltävling två. detta race köres på Oulton Park med den betrodda Mazda MX-5 bilen.

Tittar vi i tabellen så är Andreas Dahlström etta med 60 poäng, tvåa är Jesper Eriksson med 47 poäng, trea finner vi Henrik Lindoff med 38 poäng, fyra är Fredrik Gehammar med 37 poäng, topp fem avrundas med Gabriel Roos som har 28 poäng.

Till kvällens tävling så är det 20 stycken som är inkvalade, bland annat 4 av 5 som just nu är i topp 5 av serietabellen. Kan Jesper Eriksson utmana Andreas Dahlström som har varit riktigt stark under de tidigare deltävlingarna? kommer Henrik Lindoff och Fredrik Gehammar att byta plats i tabellen?

Många frågor som du får svar på under sändningen som börjar runt 20.00 på Timeattacknu.se youtubekanal. Direktlänk till sändningen!

Motorsportmagasinets utsände är med i Topp 20 Shootout, han kommer göra sitt yttersta för att försöka slå sig in i topp 10.

Text: Henrik Andersson
Bild: Timeattacknu.se youtubekanal

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna