16 C
Sundsvall
tisdag, juli 2, 2024

Driftbash #50 öppnar upp för publik

Vi fick se en trevlig grej på SWR Motorsports Facebooksida, det är inte en dag för tidigt heller och denna typ av positiva besked vill vi se mer av.

3 juli så drar SWR Motorsport igång DriftBash #50 på Malmby Raceway, det är alltid trevligt att besöka DriftBash och nu så kommer nyheten att publiken återigen är välkommen. Publiken har iofs alltid varit uppskattad, men stoppades i pandemin. Nu släpps dock restriktionerna och SWR Motorsport får återigen ha med publiken på eventen.

Du kan med fördel köpa biljetten på förhand. Så in och förköp biljetten via denna länk. Mer information hittar ni på SWR Motorsports Facebooksida

Första helgen i juli, det borgar för kanonväder med ett stort gäng körsugna grabbar och tjejer som kommer bränna däck. Det är en dag jag inte kommer missa!

Text: Henrik Andersson
Bild: Henrik Andersson

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna