14 C
Sundsvall
måndag, juli 1, 2024

En fullspäckad helg står inför oss

Att säga titeln om denna helg är på inget sätt någon överdrift, vi på Motorsportmagasinet kommer ha en del att göra denna underbara helg, i sommarens tidiga skede.

Då ska vi försöka lägga fram detta, om hur helgen är med ledning inom vad vi på Motorsportmagasinet kommer göra. Det händer såklart annat också, men vi begränsar denna artikel till det vi nu kommer fokusera på.

Om vi börjar internationellt, så är vår Dennis Flink just nu i Österrike för att fotografera, och ge oss rapporter på plats om hur deltävling två utvecklas under helgen. Dmec är i Greinbach och där ska alla förare fortsätta att jaga poäng. Stort tack till Driftbrothers Sweden! som gör detta möjligt.

Banan i Greinbach är tight och teknisk med flera svåra moment, här håller vi tummarna för att våra svenska hjältar får en bra och problemfri tävlingshelg.

Nästa grej är en stor sak i vårt kära drifting sverige, vi pratar om Gatebil på Mantorp. Här kommer Mattias Laago att husera hela helgen, så förvänta er sköna videoreportage från helgen.

En stor nyhet är Landskampen som vi skriver om i en annan artikel.

Nästa del på kartan är i andra delen av sverige, Vår Oscar Malmlund är just nu i Skellefteå och förbereder sig inför den andra deltävlingen i STCC, också en intressant serie. Får vi se Robert Dahlgren dominera lika hårt som den första deltävlingen? Eller kommer de hårt jagande konkurrenterna komma ikapp?

Vi kommer i den mån vi kan att rapportera från alla dessa event under helgen, och undertecknad är inte alls avundsjuk på Er alla (jo det är jag) men tyvärr så fungerade inte schemat denna gång. Men vi har bra bredd och kompetenta medarbetare som kommer ge Er alla minnesvärda delar i bild, video och skrift.

Text: Henrik Andersson
Bilder: Dennis Flink och Oscar Malmlund

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna