18 C
Sundsvall
torsdag, juni 13, 2024

Hälsa Nordkampen i drifting välkommen!

Det har väl knappast undgått nån av Er som är intresserade av drifting, att Gatebil kör sin stora svenska sommarfestival nu i helgen, på Mantorp Park såklart.

Men alla kanske inte har sett en intressant nyhet som händer under fredagen på Gatebils festival, utöver allt annat som händer på en Gatebilsfestival såklart.

Vi pratar om en kamp mellan ett gäng vassa norska driftare, som ska möta ett lika vasst gäng av våra svenska driftare, tävlingen har getts namnet Nordkampen, och den kommer köras under fredagen den 17 juni.

Startfältet som är starkt innehåller dessa förare

Såhär skriver Gatebil om denna händelse:

“NORDKAMPEN PÅ GATEBIL SUMMER FESTIVAL
I år är det premiär för Nordkampen på Gatebil – en landskamp mellan Norge och Sveriges främsta driftingförare. Vilket land är bäst på drifting, Team Sverige eller Team Norge? Och vilket land har den bästa hejarklacken? Det återstår att se på Gatebil Summer Festival!”

“Nordkampen går av stapeln på Mantorp Parks södra slinga klockan 17.30 fredag den 17 juni – det här är en riktigt grym landsbattle som ni inte vill missa!”

Riktigt intressant, och ett koncept som vi tror kommer ge Er alla besökare en vass tävling att rocka igång Gatebilshelgen ordentligt!

Go team Sweden!!

Text: Henrik Andersson
Bild: Dennis Flink

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna