11 C
Sundsvall
torsdag, juni 13, 2024

Förändringar Svenska Bilsportförbundets styrelse

Vice ordföranden i SBF:s styrelsen, Lars Stugemo, väljer att kliva av sitt uppdrag med omedelbar verkan, meddelas i ett pressmeddelande från förbundet.

– Oerhört tråkigt. Lars har varit en viktig del av styrelsen det senaste året och bidragit med värdefull kunskap från såväl toppen av näringslivet som från hög tävlingsnivå av bilsporten, säger ordförande Roger Engström i pressmeddelandet.

Bakom beslutet ligger, enligt Stugemo, privata orsaker i form av tidsbrist.

– Jag tror helt enkelt att jag gör större nytta för sporten och för utövarna utanför styrelsen, och på ett sätt som passar mig bättre. Med det sagt så är jag stolt och glad över vad vi tillsammans åstadkommit under året ihop, och önskar alla utövare och bilsportare stort lycka till framåt, säger Stugemo.

Det svenska bilsportförbundets styrelse består efter avhoppet av ordförande Roger Engström, Ninna Engberg, Maria Björk Svensson, Tony Ring, Susanne Kottulinsky och Fredrik Wakman.

Text: Christer Hägglund
Källa: Pressmeddelande från Svenska Bilsportförbundet
Foto: Svenska Bilsportförbundet

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna