-2 C
Sundsvall
fredag, april 5, 2024

Gott slut och Gott Nytt År!

Såhär i årets sista skälvande timmar är det vanligt att man drar sig till minnes vad som hänt under året.

För Motorsportmagasinet så är det mycket som har hänt, eftersom 2021 var året vi körde igång hela verksamheten. Vi var sex personer som klev på det här nya tåget i mars och precis efter påsk presenterade vi oss för allmänheten.

Mottagandet har blivit väldigt gott och vi har under året presenterat nyheter om en hel del sportgrenar. Besök av oss i fysisk form har det blivit främst inom drifting, där vi bevakade en riktigt fin säsong av Swedish Drift Championship genom att vara på plats på alla deltävlingar. Texter, bilder och videomagasin skapades, samt några podcastavsnitt.

Timeattack var en annan sak vi satsade på. Både vad gäller Nordic Time Attack och Timeattack.nu höll vi ett öga och besökte ett antal deltävlingar.

Racing är stort i Sverige, och STCC håller ställningarna som vår kungaklass. Vi följde serien mycket nära och har under året skrivit om resultat, lagt ut massor av bilder och inte minst haft intervjuer med alla storstjärnor i klassen.

Dessutom har vi besökt dragracing, folkrace, radiostyrd bilsport, enkel bilsport, trackdays… Ja, en hel del faktiskt. Jag vill här och nu passa på att framföra vårt tack till alla er arrangörer som sett till att vi kunnat komma till era event. Vissa av er har verkligen fixat, trixat och vänt ut och in på er själva för att ge oss de allra bästa möjligheterna. TACK!

Inför nästa säsong är vår önskan att kunna åka på ännu fler event och vi kommer därför att presentera en hel del nyheter för er här på sidan, och olika sätt för er att stötta det vi gör. Stay tuned!

Tills dess så önskar vi alla på Motorsportmagasinet ett gott slut på 2021 och ett GOTT NYTT ÅR!

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna