15 C
Sundsvall
fredag, juli 5, 2024

Inför SDS Pro 2022: Kevin Brunberg

Kevin är välkänd bland driftingpubliken som killen som likt humlan som egentligen inte kan flyga, kör sin Volvo 745:a på ett sätt som egentlingen inte är möjligt.

Hur ser det ut ekonomiskt, finns det tillräckligt med sponsorer för att köra en sm satsning igen?
-Ekonomin är en stående fråga, man vänder och vrider på allt man har för att hålla på med det man gör ! Inför 2022 så känns det som att vi är lite mer förberedd med budgeten och har fantastiska sponsorer runt mig. Men självklart så ska man inte sticka under stolen med att man skulle behöva få in ett par till.

Du har ju blivit väldigt stor på instagram bland annat och syns överallt i flödet. Märks det som en fördel när det gäller sponsorer med extra publicitet?
-Den frågan måste jag nog säga ja på, sociala medier är ju där allt händer och sker idag och företag använder ju oftast instagram för att marknadsföra nya produkter / tjänster osv.

Hur ser dina förberedelser ut inför kommande säsong?
-Vintern ser relativ lugn ut faktiskt! Inga jättestora förändringar på bilen för vi tycker att vi fått till något riktigt bra nu! Det ”stora” som händer är väl att vi bygger en till motor som förhoppningsvis blir lite värre och att vi kan ha en reservmotor med på tävlingarna om det skulle gå sönder! När de kommer till rattrost så ska jag som vanliga vintrar försöka sitta i riggen och nöta Assetto Corsa!

Vad har du för planer 2022? Vart kommer vi få se det omtalade skåpet?
-2022 satsar vi lite hårdare än 2021! En 4:e plats i SM är inget vi nöjer oss med, vi vill längre och vet att vi kan så länge nerverna och bilen håller ihop! Beroende på denna pandemi så skulle det vara kul att testa lite drifting utanför Sveriges gränser och visa upp familjebilen för annan publik som knappt vet vad Volvo är.

Text: Oscar Malmlund
Foto: Oscar Malmlund

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna