11 C
Sundsvall
torsdag, juni 13, 2024

Johnny Nilsson i Unlimited, vann dagens Timeattacknu.se race

Med vädret på sin sida denna helg, så var det dags för de större klasserna idag på Kinnekulle Ring.

Dagens klasser som ska kämpa om poänger är Club Challenge, PRO Street, PRO, PRO Mod och Unlimited.

Club Challenge finalen vanns av Fredrik Gehammar med 55.832 i snabbast tid, tvåa blev Philip Olofsson med 57.237 efter Gehammar i tid, trea kom Johan Hwasser med 57.500 i varvtid. Gehammar körde bara några varv i finalen då han har några bekymmer i framvagnen, som ger vibrationer. Dessa bekymmer kommer efter några varv som han säger, trots bekymmer med framvagnen så tog han nytt banrekord i sin klass under helgen också.

I PRO Street så tog Håkan Backlund hand om segern före tvåan Hans Holmlund, trea blev Ville Gustafsson. Bim Dawson som vi skrev om tidigare tog en 8:e plats i finalen med 57.637 tid.

PRO Mod och Unlimited klassen vanns på sista varvet av Johnny Nilsson på 50.014 i varvtid, tvåa kom Ben O´Donnel med 50.072 i varvtid, trea blev Magnus Persson med tiden 51.299.

Johnny sa i streamen efteråt att han satte det vinnande varvet utan koppling, då den hade blivit utsliten under helgen, Ben sade att helgen hade funkat bra, men var såklart mindre nöjd med att komma tvåa. Magnus Persson sade att helgen hade strulat väldigt mycket för han, med flera saker som gick sönder och funkade inte som tänkt.

pro mod Ben O´Donnel 50.072 2:a hade en helg som flöt på bra
Unlimited Magnus Persson 51.299 3:a strulig helg, många saker som inte gick som tänkt.

Nästa deltävling köres på Mantorp den 1-3 juli, då ska det avgöras vem som årets King of Mantorp.

Text: Henrik Andersson
Bild: timeattacknu.se

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna