18 C
Sundsvall
onsdag, juli 3, 2024

Kevin Engman tävlar för Brink Motorsport på Gelleråsen

Brink Motorsport har valt att ta in Kevin Engman till nästa deltävling i STCC som går på Gelleråsen Arena den 21-22 augusti.

Brink Motorsport

– Det känns sjukt kul att få chansen att köra Kanonloppet med Brink Motorsport som under många år visat att de är ett toppteam i STCC, säger Engman

Kevin Engman gjorde sin debut i STCC under fjolårets finaltävling, då för Brovallen Design. Engmans debut resulterade i poäng i samtliga tre tävlingar.

– Vi hälsar Kevin varmt välkommen till teamet och det ska bli kul att ge honom chansen för att se hur långt vi kan nå tillsammans, säger Ted Brink, teamchef för Brink Motorsport.

– Kevin har visat stor potential under sin karriär och imponerade under sitt inhopp under finalen förra året.

Förutom STCC-finalen förra året har Kevin Engman tävlat i gokart och JTCC, där han varit bronsmedaljör tre gånger.

– Det ska bli riktigt kul att dra på sig hjälmen och tävla igen, säger Engman.

Hannes Morin som körde de två första tävlingarna i årets STCC kommer inte att tävla för Brink Motorsport på Gelleråsen Arena. Inom de kommande veckorna kommer teamet att släppa information om föraruppställningen för resten av säsongen.

Text: Christer Hägglund
Foto: Oscar Malmlund

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna