18 C
Sundsvall
tisdag, juli 2, 2024

Motorsportmagasinet satsar på STCC 2021!

Storsatsning med egen personal på de flesta deltävlingar i den svenska kungaklassen.

Mindre än två månader efter starten kan vi med glädje meddela att vi blivit otroligt positivt bemötta i de flesta delar av motorsportkommunityt. Detta gör också att vi kan satsa framåt och en av dessa satsningar är att vi kommer att ha egen personal på nästan alla tävlingar i STCC 2021!

Med detta följer också att vi kan täcka supportklasserna V8 Thunder Cars, GT4 Scandinavia och Formula Nordic på ett bra sätt, vilket är mycket glädjande då det är viktiga steg uppåt för många kommande förare.

Förutom racing fortsätter vi vår heltäckande rapportering om drifting i Sverige och ute i världen, där stort fokus ligger på vårt nationella mästerskap Gatebil Swedish Drift Championship.

Timeattack med de båda serierna Nordic Time Attack och Timeattacknu är under stark tillväxt och vi ser ett stort behov av att rapportera även om dessa. Timeattack är en tävlingsform där man tävlar mot klockan klassvis, men där taktik i form av att hitta ett rent varv för sig själv är en stor del.

Vi fortsätter också att knyta till oss ny personal för att hjälpa oss att kunna täcka in så mycket som möjligt av svensk bilsport. För oss är det viktigt att fokuset delas mellan elit och gräsrötter, oavsett sportgren, och då krävs det en hel del resurser.

Motorsportmagasinet tackar för det varma mottagandet och vi tycker att det är en otroligt spännande tid som kommer framöver!

Text: Christer Hägglund
Foto: Oscar Malmlund, Dennis Flink

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna