15 C
Sundsvall
fredag, september 1, 2023

Motorsportmagasinet ställer upp i Virtuell Timeattack.

En av skribenterna hos oss är en rätt inbiten Sim-race förare. Så vad passar då inte bättre, än att just se till att hålla igång tävlingsnerverna. Motorsportmagasinet Goes (Sim) Racing.

Denna virtuella timeattackserie som Timeattacknu.se arrangerar under vårsäsongen, är en serie som riktar sig till alla – oavsett om du är helt grön inom denna värld eller har erfarenheten. Serien består utav 3 deltävlingar med den första redan den 6 april.

Bästa sättet att få mer information är att surfa in på timeattacknu.se och få mer information runt denna serie.

Vad arrangören vill, är att få med så många som möjligt. Oavsett hur mycket erfarenhet du har sedan innan av iRacing, plattformen som man har bestämt sig för att användas är iRacing. En stor fördel med att hålla sig till en typ av bil och banor som följer med i grundpaketet av iRacing är såklart att kostnaden hålls nere.

  • Ingen anmälningsavgift.
  • Bil som i iRacing inte kostar något.
  • Banor som i iRacing inte kostar något.
  • Fixed setup – Samma inställning på bilen för alla.
  • Det ligger totalt 4st Time Attack körningar i vår Yokohama BMW 330ci i prispotten.

Videon ovanför visar hur du enkelt kan anmäla dig till denna serie. Vi kommer släppa flera videodelar där vi visar hur iRacing funkar och tar upp andra välbehövliga saker.

Sen kommer vi livestreama när jag kör de olika deltävlingarna på vår youtube kanal. Där du jättegärna får prenumerera! Kommer jag att ta mig vidare från kval in till själva tävlingen? kommer jag dessutom ta mig in i topp 10? Ja håll koll och häng med för att se om jag får tumme upp eller tumme ner.

Text: Henrik Andersson
Bild: Henrik Andersson, Timeattacknu.se

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna