-1 C
Sundsvall
torsdag, april 4, 2024

Powerslide Media AB

Vi kan nu med glädje meddela att vår verksamhet bedrivs i det nybildade aktiebolaget Powerslide Media AB.

I våra ögon är det viktigt att följa lagar och regler, så även när det gäller att bedriva näringsverksamhet. Därför var det självklart för oss som startat Motorsportmagasinet att bilda ett aktiebolag där verksamheten bedrivs. Bolaget har fått namnet Powerslide Media AB och är registrerat för moms och F-skatt.

För många är det inga problem med att köpa tjänster av privatpersoner, ”köpa svart” som man säger i dagligt tal. Men är du medveten att du som köpare kan bli indragen om den du köpt tjänsten av blir granskad? Vill det sig illa får DU betala både sociala avgifter och källskatt i efterhand för tjänsten du köpt. Därför bör du som köpare kontrollera att säljaren är godkänd för F-skatt.

För att vi ska bli sökbara under det namn som vi kommer att arbeta mest under, det vill säga Motorsportmagasinet, har vi också registrerat en bifirma med namnet ”Motorsportmagainet Sverige”. En bifirma är inget eget bolag utan bara ett ”extranamn” till ett befintligt bolag, i det här fallet Powerslide Media AB.

Vad kommer vi att erbjuda förutom nyhetsrapportering då? Ja, en hel del faktiskt. Bland tjänsterna vi lanserar är mediapaket till team vid större event. Vi har flera paket i olika prisklasser och kan även skräddarsy paket för era behov. Försäljningen av mediapaket vänder sig i första hand till samarbetspartners, men vi är öppna för alla kunder. Välkomna med dina förfrågningar!

Vi kommer att återkomma med fler nya tjänster framöver, så håll ögonen öppna och under tiden finns det gott om nyheter inom svensk motorsport att läsa.

/Motorsportmagasinet-gänget

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna