14 C
Sundsvall
tisdag, september 5, 2023

Red Bull Driftbrothers nya bilar klara

Red Bull Driftbrothers gick ut med information i vintras, att de bygger nya bilar. Bilarna som byggs är 2021 BMW M4. Nu är dessa monster alltså klara.

Och bara för att få det ur världen, dessa bilar som de har byggt är så läckra. Men inte bara läckra, de kommer med kraft också 1000 hästar, samtidigt så är dessa två bilarna de första officiella BMW G82 M4 driftbilarna.

Kolla in filmen på presentationen av dessa grymma bilar. De är riktigt läckra, men också utrustade med genomtänkta lösningar som t ex avgasrören som är placerade i höjd med bakrutan.

Bröderna kommer att tävla i Drift Masters European Championship som har sin start i Greinbach, Österrike 9-11 juli.

Bröderna är inte nya inom driftingen, de har hållit på i över 10 år. Årets säsong ska bli intressant att följa för att se hur de nya bilarna funkar. Kommer de att ta placeringar högt upp i tabellen? Det får vi se, förutsättningarna finns klart där iallafall.

Text: Henrik Andersson
Bild: Red Bull Content Pool

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna