14 C
Sundsvall
tisdag, juni 18, 2024

Riktigt tight i toppen på deltävling 1

Igår Onsdag, så fick vi se hur deltävling 1 avgjordes. Det var tight, rejält tight! Precis som timeattack ska vara.

Det märks att kombination med att köra både sim racing och vanlig racing, ger massor av erfarenheter som kan användas i bägge diciplinerna. Sim Racingen är rätt nära verkligheten så förare kan snabbt få bra och användbar träning i den virtuella världen.

Hur gick det då i topp 20 shootouten?
Vann gjorde Andreas Dahlström med superlapstiden 1:04.722, tvåa kom Elias Raikaa med tiden 1:04.909, trea blev Jesper Eriksson med 1:04.972.

Andreas hade svårt att få ut bra tider i början av Shootouten, detta berodde på problem med tekniken. Men det löste sig och han slog till med vassa tider som tog han vidare från topp 20, till topp 10, vidare till topp 5 där han satte den snabbaste tiden!

Stort grattis till Er! Nu ser vi fram emot deltävling 2. Den lär bli minst lika tight, vi besöker då Oran Park den 2:a maj med kvalkörningar 22-25 april.

Får vi se skiften i toppen? kommer vår utsände komma med i topp 20? Många frågor som ni alla får svar på den 2:a maj.

Här har ni livesändning från deltävling att kolla på under tiden.

Text: Henrik Andersson
Bild: Timeattacknu.se

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna