19 C
Sundsvall
måndag, juli 8, 2024

RTR Motorsports har presenterat sin nya förare

RTR Motorsports med Vaughn Gittin Jr i spetsen, aviserade att Vaughn inte kommer köra mer i Formula Drift, många trodde att teamet kanske skulle sluta, men nu har man presenterat en ny förare som ska köra istället för Vaughn.

Vaughn Gittin Jr som vi har sett under ett antal år, i sin fräcka Ford Mustang berättade tidigare under säsongen. Han kommer att sluta tävla i Formula Drift, men teamet RTR Motorsports kommer inte avvecklas, utan man har istället tagit ny förare som ska tävla i Formula Drift 2022.

Denna förare fanns det många tankar och gissningar om, till och med vi på Motorsportmagasinet killgissade, och tänka sig att vi fick rätt denna gång!

Snacket innan teamet släppte nyheten, gjorde gällande att Adam Lz har setts mer och mer runt teamet. Han har fått en del hjälp under säsongen. Så när nyheten kom att Vaughns bil blev tom och att teamet letade efter en förare, då kom rykterna igång snabbt om att det just var Adam som var tilltänkt. Men ingen riktigt information kom utan alla gissade högt och lågt.

Men nu är nyheten släppt och Adam Lz är den nya föraren i RTR Motorsports, ett team som Vaughn Gittin Jr startade och fortfarande är aktiv i.

Adam Lz har visat flera gånger att han har talang, och kan hävda sig. Det ska bli intressant att se hur säsongen 2022 går för Adam och Teamet RTR Motorsports andra förare Chelsea DeNofa.

Text: Henrik Andersson
Bild: Formula Drift/Larry Chen

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna