14 C
Sundsvall
lördag, juli 6, 2024

Välkommen till MotorsportMagasinet!

Välkommen till vår helt nya sajt med nyheter om motorsport!

MotorsportMagasinet rapporterar om de flesta motorsporter som ligger under Svenska Bilsportförbundet. Sajten lanserades den 6 april 2021, men för att det vid lanseringen skulle finnas lite att läsa och man skulle kunna se vad som kommer att finnas här jobbade vi under en tid innan med att fylla på med nyheter.

Vi kommer att ha ett visst fokus på drifting, då vi som startar detta projekt alla har ett starkt intresse för denna gren, men målet är att kontinuerligt rapportera om alla grenar. I uppstartsfasen är vi sju personer som arbetar med rapporteringen och geografiskt finns vi utspridda i landet, två i Sundsvall, en i Heby, en i Solna, en i Motala och två i Tranås.

Nyheterna kommer att leveras i form av text, bilder och video. Dessutom har vi knutit den redan etablerade podcasten Driftpodden till projektet.

Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer vi att sjösätta fler delar och hoppas att du som läsare vill följa med och utvecklas med oss. Vill du hjälpa oss och samtidigt få aviseringar när vi publicerar nyheter, så följ oss på våra sociala medier. Vi finns just nu på Facebook och Instagram och heter MotorsportMagasinet på båda ställena.

Som sagt, ett riktigt varmt välkommen till oss på MotorsportMagasinet! Nu kör vi så det ryker!

Ann-Sofie – Christer – Dennis – Göran – Henrik – Mattias – Robban

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna