12 C
Sundsvall
måndag, juni 17, 2024

Vi tar en titt på sammandraget i Timeattacknu.se

Vi skrev tidigare i veckan om att Timeattacknu.se kör sin tredje deltävling i Falkenberg denna helg, så vi passar på att titta in i tabellen.

Banan som gästas är ny för Timeattacknu.se, så redan där blir det intressant att se vilka som hittar bäst fart runt sveriges snabbaste bana. Men vilka leder i tabellen, och har vi några intressanta och tighta fighter även i sammandraget, det ska vi ta reda på nu.

Alla resultat kan ni själva se via denna länk också!

Två deltävlingar har körts vilket betyder halva säsongen, så vi tittar på topp 5 klassvis och börjar med Club Go!

Club Go! leds av Nikh Jakobsson med 69 poäng, före tvåan Erik Olsson på 54 poäng, trea är Simon Ekberg med 41 poäng, fyra är Petter Andersson med 25 poäng och topp 5 avrundas med Marcus Hansen på 18 poäng.

i Club klassen så ser topp 5 ut så här: Leder gör Tony Johansson med 62 poäng före tvåan Peter Fridström på 61 poäng, trea är Sebastian Björnskiöld med 38 poäng, fyra är Lars Grennberger på 37 poäng och topp 5 avrundas med Jonas Lundin på 26 poäng.

Club Challenge leds av Niclas Sandqvist på 63 poäng före Niclas Hagberg som har 59 poäng, trea är Johan Palmqvist med 42 poäng och fyra är Daniel Rosenblom med 41 poäng, Per Sandberg rundar av topp 5 med 24 poäng.

I PRO Street klassen så leder Håkan Backlund med 64 poäng före tvåan Robin Skälhammar på 61 poäng, trea är Robert Johansson med 32 poäng, fyra är Dennis Lundgren på 32 poäng och Ville Gustafsson sitter femma med 31 poäng.

När vi kommer till PRO klassen så ser den ut såhär: Martin Söderberg leder med 58 poäng före tvåan Martin Gustavsson på 55 poäng, Henrik Ryberg är trea med 53 poäng och fyra har vi Susanne Weléen på 19 poäng topp 5 rundas av med Robin Antonsson som inte har kört in några poäng än i år.

I Unlimited klassen så hittar vi Johnny Nilsson som ledare med 70 poäng, tvåa är Niklas Maisaari på 52 poäng, trea är Martin Gustavsson på 38 poäng, fyra har vi Henrik Ryberg på 37 poäng och topp 5 avrundas med Martin Söderberg på 31 poäng.

Som ni ser så är det kamp om poängen i alla klasser, Vi ser även att topp två drar ifrån förutom i PRO klassen där även tredje plats är med. Det största glappet i poänger ser vi i Unlimited där Johnny Nilsson har 70 poäng över tvåan Niklas Maisaari på 52 poäng.

Så nerver är fortfarande på topp inför helgens deltävling, där förarna klart kan samla på sig bra med poäng, och kanske ändra om i tabellen inför finalen på Gelleråsen den 26-28 augusti.

Text: Henrik Andersson
Bild: Oscar Malmlund

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna