9 C
Sundsvall
lördag, juni 15, 2024

67. Man tager vad man haver, sa Cajsa Warg

Inför det här avsnittet hade vi inte så mycket att prata om, men man hittar nåt här och nåt där, och någon hör av sig och helt plötsligt så har vi ett avsnitt med bra innehåll till er. Vi pratar bland annat om introduktionen av MotorsportMagasinet, wildcards och förare i Gatebil Swedish Drift Championship, i höst blir det ett nytt FIA motorsport games och innan dess en FIA Intercontinental Drifting Cup i Riga. Piotr Wiecek tävlar i Drift Masters European Championship 2021, och vi pratar om hur hans nära ställning med huvudsponsorn Budmat påverkar detta.

Vi får en förklaring till vems slaka mustascher Albert och Filip har tagit namnet efter och även lite om deras bilar. Vi pratar design på bilar med utgångspunkt i BMW M4 och kinesiska bilköpare. D1NZ och Formula Drift touchar vi lite lätt innan vi avslutar med Adam LZ:s nyinköpta fastighet på 12 hektar och 2400 m2 byggnader.

Programledare: Henrik Andersson, Christer Hägglund, Robban Strandberg

Slutmix och ljudsättning: Robban Strandberg

Omslagsfoto: ModelTMitch, CC BY-SA 4.0

Support till showen http://supporter.acast.com/driftpodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna