15 C
Sundsvall
söndag, juni 30, 2024

Dags för en helg i Strängnäs med DriftBash

Lördagen den nionde juli, då slår SWR Motorsport upp portarna till Malmby Raceway, en bana som är populär hos de flesta inom driftingen.

Som brukligt så drar eventet igång med körningen vid 9 på förmiddagen, publik är självklart välkommet och varför inte ta Er en tur till banan, och kolla in alla ekipage som kommer slakta däck i massor under dagen, entréavgiften är 150 kr.

En sak som SWR Motorsport inte ändrar, nu när mängder av andra saker och event ändrar priserna, då står DriftBash fast med samma avgifter som man har haft under en längre tid. Detta är en väldigt bra gest då kostnaderna runtom har ökat markant!

Vad kan ni förvänta Er då?
En heldag med en större mängd bilar av olika slag och utseenden, som gör sitt yttersta för att få till så vass drifting som möjligt. En dag som är klart intressant för både stora som små, sen också passa på att gå runt i depån för att kolla närmare på dessa bilar, är också en sak man bör göra. Det är massor av olika bilar i olika stadier av sin utveckling till fullblodsmonster.

Malmby Raceway, ligger strax utanför Strängnäs, banan har en hel del tekniska partier som ger mängder av intressanta spårval från de som kör.

Text: Henrik Andersson
Bilder: Henrik Andersson

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna