14 C
Sundsvall
fredag, juli 5, 2024

Drift Masters i Norge inställt!

Idag kom det dystra beskedet från Drift Masters European Championships organisation att tävlingarna i Lillesand stryks från årets kalender.

Vi hade det på känn när det kom ut att något viktig besked skulle komma under kvällen, och nu vid 18-tiden ikväll bekräftas det alltså att Drift Masters inte kommer till Norge och Lillesand säsongen 2021. Detta beror, som alla förstår, på att inrese- och karantänsbestämmelserna i Norge som fortfarande är sådana att det är omöjligt att genomföra tävlingen.

Årets säsong kommer istället att börja på PS Racing Center i Greinbach, Österrike, 9-11 juli, där man nu istället kör en “double header”, en dubbeltävling. Därefter blir det som planerat en dubbeltävling på Bikernieku Trase i Riga, Lettland 30 juli-1 augusti, innan det bär av till säsongsavslutningen i Georgien.

Text: Christer Hägglund
Foto: Christer Hägglund

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna