18 C
Sundsvall
tisdag, juli 2, 2024

Formula Drift Silly Season

Formula Drift säsongen 2021 är över, Fredric Aasbo tog hem en välförtjänt titel i sin snygga Supra.

Men nu tar vi och kollar ut över horisonten, och försöker bena ut lite “Silly Season” saker som ploppar upp. Det är ännu tidigt och än sålänge så är det inte massor att finna, men vi håller koll.

En sak som vi har ögonen på är vem som tar plats i RTR Motorsports, nu när Vaugh Gittin JR har gått ut med att han inte kommer att köra i Formula Drift mer. Eller ja han har sagt att han lägger drifthjälmen på hyllan, men man vet aldrig. Vi kanske får se han göra inhopp här och där.

Men de silly season rykten pekar på att Adam Lz är en stark kandidat, för att gå med i RTR Motorsports teamet och fortsätta köra Gittins Mustang.

Utöver det så är det faktiskt lite för tyst just nu, men vi håller öronen mot vägen och ger er mer nyheter när vi får tag på dem. Har du någon nyhet så får du väldigt gärna tipsa oss!

Följ oss på facebook, Instagram och Youtube så får du snabbt reda på nyheter både i text, bild och video format.

Text: Henrik Andersson
Bild: Larry Chen/Formula Drift

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna