11 C
Sundsvall
onsdag, juli 3, 2024

Kevin Magnussen ersätter Felix Rosenqvist på Road America

Felix Rosenqvist som kör Indycar åt Arrow Mclaren SP, kommer inte till start på Road America. Kevin Magnussen hoppar istället in som ersättare.

Felix som kraschade hårt under Indycar loppet på Belle Isle i Detroit förra helgen, blir inte “frisläppt” för race av läkaren. Detta gör att han tvingas stå över när nu Indycar kommer till Road America denna helg (19-20 juni).

Istället så släpper Chip Ganassi tillfälligt Kevin Magnussen, som annars kör i IMSA serien med en Cadillac Dpi-V.R prototyp bil, så Kevin är den som vi kommer att se i bil nr 7.

Varför Felix inte har blivit friskriven, är inte känt. Det kan vara att läkarna vill låta Felix vila kroppen lite längre för att inte riskera några skador som annars kanske skulle dyka upp när belastningarna under race blir för stora.

Text: Henrik Andersson
Bild: indycar.com

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna