15 C
Sundsvall
söndag, juli 7, 2024

Nordic Time Attack har släppt sin kalender

Nordic Time Attack arrangerar SM och RM i Sverige, nu har man släppt sin kalender. Så passa på och boka in datumen i Er egna kalender.

Nordic Time Attack är de som arrangerar våra svenska SM och RM serier i Time Attack, med SBF i ryggen. Time Attack har varit på uppgång och är påväg att ta nya stora kliv framåt 2022. Under dagen så släpptes den nya kalendern där förarna får kämpa på fem banor under nästa säsong. Samtidigt så informerade man om fler, stora nyheter kommer inom kort. En av dessa nyheter är en ny märkesklass.

Vi går in på mer på detta, när de är släppta. Men redan nu så kan du markera datumen för 2022 års mästerskap, ett mästerskap som tar förarna genom större delen av vårt avlånga land.

Kalendern:
Deltävling 1: 20-21 maj Gelleråsen Arena
Deltävling 2: 4-5 juni Drivecenter Arena
Deltävling 3: 20-22 augusti Mittsverigebanan
Deltävling 4: 16-18 september Kinnekulle Ring
Deltävling 5: 8-9 oktober Ring Knutstorp

Vi ser fram emot att hålla koll på mästerskapen nästa säsong. Vi tror klart att man kommer ta större kliv framåt, och utvecklar serien till att bli än mer attraktiv för förare i de olika klasserna.

Text: Henrik Andersson
Bild: Robban Strandberg

Henrik Andersson
Henrik Anderssonhttps://www.motorsportmagasinet.se
Fotograf och skribent som från 2010 fotat och skrivit om olika motorsporter, med drifting i fokus på allvar sedan 2014, fotograferar och skriver även om andra grenar. Utgår ifrån Heby och har rätt nära till GTR Motorpark samt Gelleråsen.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna