14 C
Sundsvall
tisdag, juli 2, 2024

V8TC Experience Car utökas till säsongen

Förra året presenterade V8 Thunder Cars och Performance Racing en möjlighet för den som inte har någon egen bil att prova på en tävling.

Foto: Håkan Linder

Detta genom hyrkonceptet V8TC Experience Car. Satsningen blev en succé, bilen var uthyrd under alla tävlingar utom en och därför satsar man på att utöka satsningen med ytterligare en bil för den kommande säsongen.

– Redan i fjol blev satsningen en stor framgång och det gick över förväntan med många glada och nöjda kunder, säger Anders Conradzon, Performance Racing. Inför årets säsong är bilen uppbokad till alla tävlingar och därför har vi köpt in ytterligare en bil till för att göra det möjligt för ännu fler att prova på V8 Thunder Cars.

Som vi redan skrivit om så är Marcus Larsson en av förarna som kommer att köra med hyrkonceptet och han kommer att köra på Anderstorp 4-5 september. Inom kort kommer fler förare att presenteras.

Den nya bilen är en Ford Mustang som tidigare tillhört Bryntesson Motorsport.

– Tanken med V8TC Experience Car är att den som är intresserad enkelt ska få en möjlighet att uppleva V8 Thunder Cars från insidan utan att behöva dra på sig onödiga kostnader. Allt ingår, mekaniker, transport och depåplats, och man kan komma med hjälmen under armen till tävlingen.

– Med vårt koncept kan man få en mycket bättre känsla för vad det är som krävs för att köra en säsong i V8 Thunder Cars, fortsätter Anders. Det handlar inte bara om att få köra bilen, det är också stämningen i depån och att vara med en hel racehelg ger också möjlighet att knyta kontakter som kan behövas för att göra en egen satsning i framtiden.

Seriestarten sker 4-5 juni på Ljungbyhed och den som är sugen på att testa på att tävla bör kontakta Performance Racing omgående.

Text: Christer Hägglund
Foto: Håkan Linder

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna