14 C
Sundsvall
torsdag, juni 13, 2024

Vem tar över SM och RM i drifting?

Som vi berättade häromdagen kommer promotorn som arrangerat SM och RM i drifting de senaste åren, Gatebil, inte att göra det kommande säsong. Och det öppnar för en del frågor.

När Gatebil-gänget skiftar fokus och satsar på en skandinavisk serie uppstår genast frågan om vem som kommer att arrangera det svenska mästerskapet, SM, i Pro, och riksmästerskapet, RM, i Semi-Pro, kommande säsong.

När nyheten om att promotorn inte kommer att arrangera serien kommande år såg vi att representanter för Svenska Bilsportförbundet var aktiva på sociala medier och kommenterade att SM och RM kommer att leva vidare även kommande säsong, men i annan regi. Dock har inga fler nyheter om vem denna aktör är, och detaljer om serierna som hur många deltävlingar de kommer att bestå av och var de kommer att köras.

To be continued…

Text: Christer Hägglund
Foto: Dennis Flink

Christer Hägglund
Christer Hägglund
Fotograf och skribent som under åren 2017-2020 arbetat med drifting, men gärna fotograferar och skriver om de flesta grenar. Utgår ifrån Sundsvall och har Sundsvall Raceway och Mittsverigebanan som hemmabanor.

Related Articles

Våra Sociala Medier

1,230FansGilla
550FöljareFölj
112PrenumeranterPrenumerera
spot_img

Senaste artiklarna